Lowlands voor managers

Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Een idee bedacht op Lowlands 2014. Een festival dat iedereen kent natuurlijk. Met veel muziek maar ook veel dingen daaromheen. Bij het kennisfestival is dat omgedraaid: een festival met veel kennis. 

Kennisfestival.jpg

Een heus festival organiseren. Waar het delen van kennis centraal staat, maar waar ook ruimte is voor muziek, theater, lekker eten en drinken. Dat is wat Rudie Jansman, Jaap Hof en Kornelis Wetsema (Regio Academy) voor ogen hebben met Het Grootste Kennisfestival van Nederland.

Een idee bedacht op Lowlands 2014. Een festival dat iedereen kent natuurlijk. Met veel muziek maar ook veel dingen daaromheen. Bij het kennisfestival is dat omgedraaid: een festival met veel kennis. Maar ook randzaken: muziek (natuurlijk) en theater, maar ook vooral lekker eten en drinken. Met als thema !NNOVATE

Er is een datum (25 mei 2016) en een locatie (Havenkwartier in Deventer) met 5 podia, binnen en buiten, van 13.00 tot 23.00 uur. En een mooi programma dat je zelf samen kan stellen. Kies uit innovatie op het gebied van Online marketing, Nieuwe Businessmodellen & Organisatievormen, Transformatie, Duurzaamheid en Bestuurlijke vernieuwing.

Meer weten of inschrijven? Ga naar hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl


Vakmedianet Management ondersteunt Het Grootste Kennisfestival van Nederland, een mooi, innovatief idee in onze stad Deventer.